Danmarks Skibsmæglerforening > Nyheder Den Danske Maritime Fond støtter Diplomuddannelsen i shipping på EASV

Den Danske Maritime Fond støtter Diplomuddannelsen i shipping på EASV

Den Danske Maritime Fond (DDMF) stiller ikke mindre end DKK 25.000.000 til rådighed til uddannelser i Det Blå Danmark, se DDMF’s pressemeddelelse i dette link til Dropbox BusinessDet var Danmarks Skibsmæglerforenings (DS) fortjeneste, at Diplomuddannelsen i Shipping på Erhvervsakademi Sydvest (EASV) kunne blive en realitet med brugen af undervisningsmateriale fra Institute of Chartered Shipbrokers i London. Dette var også en motiverende faktor for DDMF til, at støtte opstarten af Diplomuddannelsen i Shipping i 2015.
 
DS og DDMF har derfor i løbet af 2017 haft en række drøftelser omkring Diplomuddannelsen i Shipping på EASV, og det er resultatet af dette arbejde, der nu har givet Diplomuddannelsen i Shipping på EASV støtte. 
 
Det kommer i praksis til at foregå sådan, at de virksomheder som underskriver en uddannelseskontrakt med EASV om Diplomuddannelsen i Shipping vil kunne ansøge DDMF om støtte til 50% af “tuition fee”. Ansøgningerne skal sendes direkte til DDMF på info@dendanskemaritimefond.dk og Sekretariatet formidler gerne den indledende kontakt. 
 
Såfremt man ønsker yderligere information om Diplomuddannelsen i Shipping kontaktes EASV på kbs@easv.dk