Uddannelser

Hvis du vil vide hvad en Skibsmægler og en Skibsagent laver samt søger information om uddannelsesmulighederne? Se yderligere via linket til Dropbox her. Man kan endvidere hurtigt få et overblik over karrierevejen fra shippingelev til Master i dette Dropbox link.

Martin Nicolai Beck/G. Sunesen, Christian Hedberg Møller/Dan Bunkering og Mette Gyllun Grøn/ Shipping.dk siger om valget af en shippingkarriere: ”Vi valgte shippingkarrieren da den kræver, at man skal kunne håndtere flere problemstillinger på én gang og ofte kunne tage beslutninger i nuet. Det er en krævende og international karriere, hvor udfordringerne somme tider ikke kommer mellem kl. 9 og 17. Guleroden er det ansvar og den status, man har. Vi er blevet belønnet med en fagligt stærkt funderet uddannelse, som vi kan bygge vore karrierer videre på.”

Skibsmæglerforeningens medlemmer kan dele jobopslag via vore medier LinkedIn og Facebook. Desuden kan man finde opslåede job i vor åbne Dropbox.

Skibsmæglerforeningen udbyder shippinguddannelsen Tutorship i Danmark, som agent for organisationen Institute of Chartered Shipbrokers, med hovedsæde i London. Tutorship er en populær faguddannelse inden for shipping, med en lang række af specialfag indenfor de forskellige segmenter.

I forhold til den studerende fungerer vi som One-Stop-Shop også til de Tutors som de studerende får allokeret til hvert enkelt fag. For at finde oversigten over fag samt priser, henvises til dette link til Skibsmæglerforeningens Dropbox.