Uddannelser

Hvis du vil vide hvad en Skibsmægler og en Skibsagent laver samt søger information om uddannelsesmulighederne, så får du et hurtigt overblik over karrierevejen fra shippingelev til Master i dette Dropbox Business link.

Vi foretrækker den personlige kontakt i formidlingen af yderligere information, og sekretariatet kan kontaktes på info@shipbrokers.dk mærket Shippinguddannelsen på Rybners, hvorefter vi personligt guider de interesserede i den rigtige retning.

Skibsmæglerforeningen udbyder også shippinguddannelsen Tutorship i Danmark, som agent for organisationen Institute of Chartered Shipbrokers, med hovedsæde i London. Tutorship er en populær faguddannelse inden for shipping, med en lang række af specialfag indenfor de forskellige segmenter.

I forhold til den studerende fungerer vi som One-Stop-Shop også til de Tutors som de studerende får allokeret til hvert enkelt fag. For at finde oversigten over fag samt priser, henvises til dette link til Skibsmæglerforeningens Dropbox. Vi foretrækker også her den personlige kontakt, så skriv til info@shipbrokers.dk mærket Tutorship, så kontakter vi dig/jer.

Skibsmæglerforeningens medlemmer kan dele jobopslag via vore medier LinkedIn, Facebook og Twitter og klikker man på Dropbox linket på forsiden, kommer man til folderen med aktuelle opslag, dog med forbehold for at de kan være besat i mellemtiden. .